sunnuntai 16. elokuuta 2015

Jos käytte täällä viihteellä niin...

Pitäkää huoli ettei laukussa ole juomattomia juomia, sillä narikkaa ei ainakaan eilisessä diskossa ollut. Tai oli, mutta se toimi itsepalveluna. Ennen kuin siis pääsimme sisään, laukusta otettiin kaikki juotava pois. Siellä oli puolikas viinipullo ja oluttölkki, mikä ei tarkoita kuin noin 3 euron hävikkiä mutta tympäsee se kun aateltiin säästää toiselle päivälle. Eilen oli niin lämmin ettei tehnyt edes mieli ottaa alkoholipitoista.

Toinen juttu mitä kannattaa varoa on lipevät äijäporukat. Koska juomat oli jo poistettu laukusta ja minua tympäsi heidän narikkasysteemi, otin repun matkaan tanssilattialle. Siellä kuitenkin innostuin paikoillani tanssimaan ja laitoin repun jalkojen juureen. Yksi äijä tuli kysymään että otetaanko selfie, jolloin Tuuli tiesi kieltäytyä koska kännykkä saattais lähteä kävelemään. Sitten joku italialainen samasta porukasta yritti alkaa pyörittää meikää tanssilattialla ja kaks ajatusta pyöri heti päässä: ällöttävä ukko ja ota reppu selkään. Ei tiedetä olisiko kukaan varastanut mitään, mutta mieluummin olla varma kuin katua ;)

Lämmin, lämmin ja lämmin. Ne oisi parhaat sanat kuvaamaan tätä matkaa. Eilen syötiin pizzat, ja ne oli niin täyttäöt että tarjoilijatkin kattoi meitä huvittuneina kun pakotimme kaiken mahanpohjaan. He jopa tarjosivat kolmannen oluen ilmaiseksi, siitä en tiedä toimiko räpsyttimet vai meidän asenne :D
Kaikki puhuu täällä sopivan hyvin englantia! Tuntuu turvalliselta kun keltä vain voi kysyä neuvoa, mikäli sitä tarttee mutta minä ja Tuulihan ei.. ;)

Täällä ei ole hiekkarantoja. Täällä on kallio ja pikkukivi rantoja.
Kuvassa mulla kourallinen hienointa "hiekkaa" mitä näiltä rannoilta löytyy. Aallokko on kuitenki hionu ne niin pyöreiksi että rannalla käveleminen tuntuu jalkahieronnalta! Eilen uitiin kalliolla, mutta se ei poikkea kovin paljon Suomesta ainakaan Helsingissä.

Tänne on vaikea laitella kuvia kännykällä, joten keskityn neuvomaan ja kuvailemaan oleellisimmat asiat :)

Tänään ukkosti, joten ei olla oltu paljon ulkona.

https://youtu.be/bomb4FBgjUE (eiliseltä lähenevää ukkosta)

Nyt vuorelle käppäämään, soronoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti