perjantai 14. elokuuta 2015

Huomenna Kroatiaan!

Nyt en käytä visuaalisia apuja tai hailaitattuja tekstejä, sillä nyt alko kännykällä näpyttely ja aina ei riitä hermo hienosäätöön ;)

Takana on töiden loppuminen atrialla ja pari työpäivää oulussa koululla. Oli muuten huisin hauskaa päästä ryhmäyttämään lukiolaisia, näytti noillakin vähän suupieli nousevan :)

Mutta! Itse asiaan. Nyt istun junassa oulusta helsinkiin ja jännitys ei ole vielä lakannut. Eilen iltana se iski. Ensin nukuin 4h päikkärit, jonka jälkeen aivot olivat liian vireessä ja murehdin kaikkea mikä voi mennä pieleen. Onneksi sieltä voi aina tulla kotiin kun haluttaa ;) Olen pakannut rinkan täyteen, ja nyt mietin oliko esim hiusrauta täysin välttämätön ottaa matkaan kun en muutenkaan sitä käytä. Muut hyödylliset kuitenkin löytyy, kuten trangia, passi ja hammasharja.

Tulin juna-asemalle kolme varttia etuajassa, älysin etten ole syönyt melkein mitään, rinnassa pistää ja mieli vaeltaa. Olen älyttömän onnellinen että lähden reissuun, mutta samaan aikaan koen huonoa omatuntoa siitä että tulen kuluttamaan niin paljon. No, kokemukset rikastuttaa eikä se raha, kämppikseni viisain sanoin: ei se raha haudassa hyövytä!
Kello on nyt 2117. Olen Helsingissä 7 aamulla, ja lento lähtee 10. Jos olen ooikein hurja, käyn ravintolavaunussa korkkaamassa loman alkaneeksi pienen huurteisen voimin. Kävely- ja korkokengätkin on repussa. Eli ei muuta kuin; Seikkailu alkakoon!!

Tunnelmia tiistailta kun työt loppui, hoono enklanti ja kuva vinossa mutta selvää saa!
https://youtu.be/3I6abCxPqiE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti