tiistai 25. elokuuta 2015

Day10, "kohti tuntematonta ja sen yli!"

Voin väittää tätä aika seikkailuksi. Minun oli tarkoitus kävellä Boliin, tai ainakin puoleenväliä matkasta ja mennä bussilla loppumatka. En kerennyt varmaan kolmea kilometriä (kokonaismatka kävelyä oisi ollu n.15km), kun nuori pariskunta pysähtyi auton kans ja kysyi jos tartten kyytiä. Huikkasin että "mikä ettei, mutta minne ootte menossa, meitsi on menossa Boliin". No ne oli menossa Milnaan, mutta voivat jättää minut 10kilsan päähän Bolista. Sehän sopi. 

Seuraavaksi olin Milnassa. 40 kilsaa Bolista, mutta koska he sattuivat esittämään viattoman kysymyksen "vai haluaisikko Milnaan" niin sinne sitten päädyinkin. Majatalon pitäjä oli aivan mielettömän ihana, sain hedelmiä mielin määrin, kahvia ja lettuja heti alussa ja kävimme yhdessä rannalla. 

En millään muista tän nimeä, mutta ihanan makeaa! Poimittua hostin pihalta.

Siis tää vesi täällä. Niin kirkasta etten ole missään nähny, oli ihana uida syvälle ja kattella kun pikkukalat ui alempana!


Vanha oliivipuu, mahtaa olla kypsää vasta syyskussa

Oliivi, laventeli ja rosmariini. Kaikki omalla pihalla. Oon aika kade! :)

Kämppä sijaitsi mäen yllä, mistä oli mahtavat maisemat Milnan kaupunkiin. Alla kuva papukeitosta mitä sain pitäjältä. Oli siinä pekoniaki, kai.. En kehannu sannoo etten yleensä syö semmottii :D kiltisti naamariin vaan.


Loppuillasta juotiin pitäjän kans snapsia ja keskusteltiin politiikasta, historiasta sekä koulutuksesta. Oon onnellinen että Milnassa tuli käytyä, rauhallinen pikkupaikka ja mukavat ihmiset!

Sama pariskunta joka nakkas mut Milnaan, oli menossa seuraavana päivänä Boliin. Ah pääsin siis tännekki vaivatta! Tällaista ei varmana tapahtuis Suomessa. Onneks oon Kroatiassa :)

Tää on kallis paikka, 10hengen mixed genderistä sänky makso 20euroa, mutta kyllä täällä kannatti tullakäymään. Syynä on Bolin kuuluisa uimaranta, joka muuttaa paikkaa jopa 50m tuulen mukana! Ensin alla kuva hostellin pihasta (pullo raskaan matkan kulkijalle!) ja rannalta.






Tää paikka on ihana. Mielettömän ihana. Kuitenkin hintansa vuoksi suosittelen tätä korkeintaan pariksi kolmeksi yöksi. Menisin takaisin Milnaan, jos tulisin uudestaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti